Technosessie ‘The Safety Lifecycle’ zeer geslaagd!

De DWG Technosessie ‘The Safety Lifecycle’ voor onze relaties op 26 en 27 juni om kennis te delen op het gebied van process safety was wat ons betreft zeer geslaagd! Teamleider Process & Safety Enrico Lammers (DWG) trapte de sessie af en presenteerde The Safety Mindset: bewust omgaan met risico’s in de procesindustrie.

Daarna was het de beurt aan onze TüV gecertificeerde functional safety engineer Walter Duivendijk (DWG) om antwoord te geven op de vraag; Wat is Functional Safety? Hij presenteerde de ins- en outs van de IEC 61508/511 normen en legde uit dat de meeste fouten als het gaat om functional safety worden gemaakt in de specificatiefase!

Na de break was het de beurt aan onze partner voor dit event AEshield. Taylor Schuler van AeShield presenteerde over de kracht van aeShield in het managen van the total safety lifecycle volgens de IEC 61508/511 normen en sloot daarmee de sessie af.

We hopen dat iedereen er net zoveel energie van kreeg als wijzelf! Alle deelnemers bedankt en tot de volgende technosessie!