DWG doet mee met de Harbour Run 2017!

15 fanatieke DWG-ers zullen 8 oktober meedoen aan de Harbour Run in de Rotterdamse Haven. Harbour Run is geen hardloopwedstrijd maar een obstable run met meer dan 30 obstakels! Onze collega’s zullen over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en dwars door een aantal havenloodsen heen rennen! DWG start om 12:15 uur in startvak/haventerminal 6. Wij gaan onze sporters natuurlijk aanmoedigen!

Wie heeft zich nog meer ingeschreven of gaat sporters aanmoedigen?

www.harbourrun.nl

De Harbour Run steunt net als vorig jaar de Brandwondenstichting. Bij de vorige editie is er €15.000,- opgehaald voor een nieuwe, kindvriendelijke verbandwisselkamer in het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam. Het doel voor dit jaar is om de patiënten te helpen om de pijn van de verbandwisseling te doorstaan.

Dit kan, met een prachtige toepassing in Virtual Reality (VR). Met VR kan de afleiding tijdens de enorm pijnlijke behandeling zo groot zijn dat de werkelijkheid even naar de achtergrond verdwijnt. Dat helpt het extreem pijnlijke moment te doorstaan, vermindert de angst voor de volgende verbandwissel en het voorkomt trauma op de lange termijn.

Laat patiënten in het brandwondencentrum in Rotterdam hun pijn vergeten door middel van Virtual Reality. Maak nu direct je actiepagina en lees meer over dit innovatieve project via:
http://www.alvarum.com/brandwondenstichting/harbourrun2017