Feestelijke viering van Partnerschap D.S.R.V. “Laga” en DWG!

Met trots maken wij bekend dat DWG in het studiejaar 2018-2019 een officiële business partner is van D.S.R.V. “Laga”. Tijdens een huldiging van diverse wedstrijdroeiers met internationale successen hebben wij kennis gemaakt met de studentenroeivereniging D.S.R.V. “Laga”. De samenwerking met LAGA is voor ons precies in lijn met onze missie en continue drive om ‘Ahead of tomorrow’s challenges’ te zijn. Naast een sportieve toevoeging zijn wij altijd op zoek naar Young Talent om onze teams op het gebied van Hardware, Software en Process & Safety te versterken. Een fanatieke roeivereniging in de vooruitstrevende Techniekstad Delft lijkt ons een perfecte plek om te zoeken naar Technisch Talent met een winnaarsmentaliteit. Daarom heeft DWG het volste vertrouwen in het starten van een hoogstaande samenwerking met D.S.R.V. “Laga” om samen vele successen te behalen!