Het resultaat
van plezier

Siemens Solution Partner

DWG werkt nauw samen met Siemens: wij zijn een Siemens Solution Partner. Hierdoor borgen wij constante verbetering in de waardeketen. Uitgebreide productkennis maakt dat wij oplossingen op maat kunnen leveren.

Wij ontwerpen met de nieuwste en bewezen technologieën. Dit doen wij voor Process en Factory Automation. Daarnaast zorgt de nauwe samenwerking met Siemens ervoor dat wij marktbewegingen nauwlettend in de gaten kunnen houden. Onze opdrachtgevers profiteren hiervan en uiteindelijk hun eindgebruikers ook, daar doen we het voor!

Jaarlijks behalen onze engineers de nieuwe Siemens certificaten. Wij kunnen gegarandeerd de hoge kennis en kunde inzetten om automatiseringsoplossingen te ontwikkelen. Kortom, met veel plezier werken wij aan technische oplossingen voor onze klanten en doen er alles aan om meerwaarde te leveren. Om een belangrijke stap extra te kunnen maken, zetten wij de nieuwste technieken in op het gebied van: industrie 4.0, digitalisering, automatisering en communicatie.

Verbeteringen realiseren voor onze opdrachtgevers, op onderstaande gebieden maakt ons werk leuk, waardvol en interessant:

  • Kostenvoordelen en investeringsbesparingen;
  • Meer veiligheid;
  • Hogere beschikbaarheid van het productieproces;
  • Flexibele en schaalbare automatiseringsapplicaties en
  • Efficiënte apparatuur en installaties.

Siemens solution partner

DWG is officieel partner van Siemens en levert specialistische Siemens-oplossingen voor machines en installaties.

Neem contact op!

Bent u benieuwd naar oplossingen voor uw vragen? Neem contact met ons op.