DWG is elke dag bezig om opdrachtgevers plezier te bezorgen: van kleine stapjes naar een groter geheel. Wat ons kenmerkt? We gaan er samen voor, we doen wat we beloven en opereren als vooruitdenkers en verbeteraars. Uiteindelijk is het ons doel om onze opdrachtgevers het plezier te laten ervaren van onze industriële en technische oplossingen.  

Onze ambitie

Wij hebben de ambitie om binnen nu en 5 jaar dé Systeem Integrator te zijn binnen Nederland en de grensgebieden – zoals de haven van Antwerpen. In Zaandam zijn we door de groei uit ons jasje gegroeid. Het is tijd voor een nieuwe vestiging!

Nieuwe vestiging

In maart hebben we in Amsterdam de deuren van onze nieuwe vestiging geopend. Hierdoor kunnen wij onze medewerkers een fijne werkplek bieden, nog meer technisch talent aan ons binden en bovenal onze klanten regionaal goed bedienen.

Ontmoet ons

Kent u DWG nog niet? Dan is er een reden om kennis te maken met ons. Wij zijn een erkend Siemens partner. Last but not least, ook zijn wij een gecertificeerd E-plan specialist.

Nog niet overtuigd? Lees onderstaand welke klanten we in regio Amsterdam helpen vanuit onze belofte: Het plezier van DWG.

Een greep uit ons portfolio

Olenex
DWG heeft Olenex geholpen bij de nieuwe fabriek in Zaandam. Werkzaamheden zijn E&I engineering, automatisering en montagewerkzaamheden. Wij dragen zorg dat de hard- en software functionaliteiten naar behoren gaan werken.

Bunge Loders Croklaan
E-plan werkzaamheden ingezet om een typical generator te kunnen maken voor de nieuwe fabriek van Bunge Loders Croklaan in het Havengebied van Amsterdam.

Cargill
Het opstellen van technische ‘bestekken’ voor het kunnen doorvoeren van aanpassingen aan diverse installaties.

Evides
Voor een van de vestigingen zijn er upgrades aan de afvalwaterzuiveringsinstallatie (AWZI) gerealiseerd.

NedTrain
Ook treinen worden gerenoveerd en gemoderniseerd. Waarbij we in een team samenwerken zodat ombouw ontwerpen gerealiseerd kunnen worden voor een gehele vloot. We zetten veel kennis in vanuit de expertise: Electrical Installations.