Over DWG

DWG is een Systeem Integrator. Het bedrijf is opgericht door Richard van der Windt en Pieter Gelton en Maarten van Dijk. Vanuit hun gezamenlijke passie voor techniek zijn ze in 2014 voor zichzelf begonnen. Richard van der Windt en Pieter Gelton werkten voorheen samen bij een machinefabriek en daarna bij een groot technisch dienstverlener. In 2014 besloten zij het heft in eigen handen te nemen. DWG was geboren! Het begon met een softwarebedrijf met 7 collega’s. Inmiddels – een aantal jaren later – is DWG uitgegroeid tot een 130-koppig Systeem Integrator met drie vestigingen waar Richard van der Windt en Pieter Gelton directeuren zijn. 

FACTS

  • Waar komt de afkorting DWG vandaan? Pak de eerste letters van de achternamen van oprichters Richard, Pieter en Maarten. Et voilà!
  • DWG begon in 2014 als een klein 7-koppig softwarebedrijf. Inmiddels zijn we gegroeid tot een systeem integrator met 130 mensen en 3 vestigingen.
  • We begonnen met 1 focus-discipline: software. Inmiddels hebben we onze horizon verbreed en richten ons nu ook op: Consultancy, Cyber Security, Electrical Installations, Industrial Automation, Information & Data Technology, Instrumentation, Process Engineering, Project Management, Safety, Service & Maintenance. 
  • Doorlopend bedienen wij gemiddeld 50 tot 60 klanten, in de focusmarkten: Energy, Fine Chemicals, Food & Beverage, Infrastructure, Tank Terminals.

De kern = industriële automatisering

In de kern houden wij ons bezig met automatiseringsoplossingen voor de industrie en infrastructuur. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerde systemen voor bruggen of fabrieken. Ons ultieme doel? Dat is om met behulp van technologie de wereld een stuk efficiënter, veiliger en duurzamer te maken. Onze ambitie? Dat is om de beste en leukste systeemintegrator van west-Nederland (en daarbuiten) te worden.

Een totaal-softwarepakket op maat

We bouwen niet alleen oplossingen op basis van bestaande technologieën; we hebben ook onze eigen producten ontwikkeld. Onder andere gericht op Industrial Internet of Things. Hiermee leveren we een totaalpakket aan onze klanten. Geheel op maat. Afgestemd op de gebruiker. Volledig geautomatiseerd.

De drive van DWG

Technologie speelt een grote rol in onze samenleving. We kunnen simpelweg niet meer zonder. Technologie brengt fantastische mogelijkheden en helpt de samenleving bij de uitdagingen van vandaag én morgen. Wij bij DWG gaan altijd op zoek naar de meest efficiënte, veilige en duurzame oplossingen. En dan het liefst volledig geautomatiseerd. Kortom: wij de techniek, u het resultaat.

Kernwaarden

Motivatie

We gaan er samen voor.

Expertise

We zijn vooruitdenkers & verbeteraars.

Mentaliteit

We doen wat we beloven.

Wat is anders aan DWG?

Succesvol zijn: dat zit ‘m niet alleen in het realiseren van de beste oplossingen en resultaten. Het gaat bij DWG vooral om het menselijke aspect. Gaat u in zee met DWG, dan werkt u echt alleen maar met techneuten die sterk intrinsiek gemotiveerd zijn. En die drive willen zij het liefst delen met u. Want als we onze kennis en passies met elkaar kunnen delen, komen we het verst. Samen succesvol dus.

Daarnaast slaat u met DWG twee vliegen in één klap. We geven u namelijk advies én steken daarna de handen ook daadwerkelijk uit de mouwen. En doordat we zo’n hands-on bedrijf zijn, weten we precies welke praktische oplossingen u nodig heeft. Kortom: we adviseren u vanuit onze brede praktijkervaring.

Het plezier van DWG

Bij DWG begrijpen we wat de betekenis is van ons werk, in het dagelijks leven van ons allemaal. De brug die veilig open gaat, de stroom die thuis niet uitvalt of het bier dat beter smaakt. Daar hebben niet alleen onze opdrachtgevers plezier van, maar ook hun klanten en uiteindelijk de gehele maatschappij. Dat ‘passioneel betekenis geven’ zit in ons DNA. Het is een onmiskenbaar kenmerk van de mensen die voor ons werken. En we laten het graag iedereen ervaren: het plezier van DWG.

Onze mensen

Natuurlijk: iedere DWG’er is uniek en heeft z’n eigen specialisme(n). Toch hebben onze collega’s minstens vier dingen met elkaar gemeen.

Met de voeten in de modder

Onze engineers hebben veel ervaring opgedaan in de praktijk. Hierdoor zijn wij in staat pragmatische oplossingen te ontwikkelen die de gewenste kwaliteit borgen.

Perfectionistisch en proactief

We zetten alles op alles om perfect functionerende installaties op te leveren. En met ons proactieve vermogen proberen we altijd grote fouten te voorkomen.

Loyaal en servicegericht

Opdrachtgevers zien onze engineers echt als hun eigen collega. De betrokkenheid siert hen én zorgt voor een groot stuk vertrouwen. Bovendien verlaten ze uw terrein pas als het (nieuwe) systeem perfect functioneert.

Jong van geest

We binden altijd mensen aan ons die passie hebben voor hun vak. Ze zijn jong van geest en gaan met de tijd mee. DWG’ers zijn gedreven om zichzelf te blijven ontwikkelen, streven altijd naar de gewenste kwaliteit en weten altijd de vraag-achter-de-vraag te stellen.

Siemens solution partner

DWG is officieel partner van Siemens en levert specialistische Siemens-oplossingen voor machines en installaties.

Neem contact op!

Wij zijn heel benieuwd naar uw uitdagingen! Wij staan voor u klaar om te luisteren, mee te denken en mee te werken om uw business nog beter te laten werken. Neem contact op, we maken graag kennis.