In een wereld die steeds meer gericht is op het individu, kiest Stichting Zeilschip Eendracht heel bewust voor het creëren van een betere maatschappij. Met dit speciale zeilschip lukt dat ook zeker! Hoe de leden dit doen, vraag u zich nu zeker af? Door middel van dit prachtige en bovenal veilige zeilschip kan iedereen een ‘zee’ aan kansen krijgen.

Wat kunnen we met zekerheid zeggen?

Aan boord wordt jong en oud geïnspireerd tot het bevorderen van teamspirit. De focus ligt op discipline, samenwerken, zelfrespect en vooral je veilig voelen.

Zo, we kunnen dus wel met zekerheid zeggen: everyone needs a little love!

Altijd een stap verder, dat is wat ons betreft service

Als installaties zijn gebouwd denken we al snel klaar, done, finito. Maar ook hier mag het duidelijk zijn, installaties hebben ook zo nu en dan wat liefde nodig. Of we het nu hebben over geplande onderhoudsbeurten of ad hoc service het doel is om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. En daar helpt DWG graag bij. DWG verzorgt al ruim 4 jaar het onderhoud voor Zeilschip Eendracht. Wij delen graag onze enthousiasme over dit waanzinnige concept waarin varen en mensen verbinden centraal staat. Lees meer over onze dienst ‘onderhoudswerkzaamheden’.

Ontmoet onze service engineers!

Zoekt u ook service engineers die van alle markten thuis zijn? Wie weet kunnen we u ook helpen. Neem gewoon eens contact met ons op, dan drinken we (digitaal) een kop koffie en bespreken we de mogelijkheden.