De opleveringsvaart van de Baltic Yacht, Op vrijdag 6 september 2021 is het jacht van Baltic Yachts vanuit Finland naar Noorwegen gevaren. We spreken hier over de ‘opleveringsvaart’. De vaart heeft 6 dagen geduurd en is geëindigd in Kristiansand, het zuidelijkste puntje van Noorwegen. DWG was erbij!

Samenwerken = key

Tijdens deze spectaculaire dagen was het intensief samenwerken tussen de bemanning, mensen van de werf en onze DWG software engineer Lorenzo. Door weer en wind is er continu op en af een crew bezig geweest om deze prachtige jacht te laten varen.

Er zijn weinig problemen geconstateerd, we kunnen met trots spreken over een succesvolle aflevering. Het jacht gaat nu de middellandse zee op naar Malta.

De ervaring van onze software engineer

“Een week meevaren op een zeer exclusieve state of the art jacht is waanzinnig. Mijn engineer werk was ontzettend leuk om te doen omdat ik deel was van een team dat met elkaar heeft gezorgd om een fantastisch product op te leveren. Deze ervaring pakt niemand mij meer af inclusief het zien van het Noorderlicht!

Lorenzo Daamen, Software Engineer DWG

Meer lezen?

DWG is erg trots dat wij de E&I en de automatisering van het prachtige jacht hebben ontworpen en geïmplementeerd in samenwerking met Baltic Yachts.

Wil je hier meer over weten, bekijk dan deze DWG pagina.

Deadlines halen met DWG

Meer leren over onze E&I en automatiseringsoplossingen? Kom met ons in contact!

Kennismaken? Graag!

Bent u opzoek naar specialisten op het gebied van soft- of hardware? Of een consultant die meedenkt uw vraagstukken te doorgronden? Wij luisteren graag naar uw verhaal! Neem contact met ons op. Dan drinken we met elkaar een kop koffie.