Werk doen
op jouw manier

Het plezier
van betekenis geven

Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij de DWG-familie. Lees meer over: solliciteren, onze bedrijfscultuur en jouw toekomstige collega’s.
Heb je een vraag over een vacature? Neem dan gewoon eens contact op!

Over DWG

DWG ontwerpt en ontwikkelt proces safety- en automatiseringsoplossingen voor opdrachtgevers in de industrie en infrastructuur. Denk aan geautomatiseerde systemen voor bruggen of fabrieken. Ons ultieme doel is om de wereld een stuk efficiënter, veiliger en duurzamer te maken door middel van technologie. Lees meer over DWG.

Proef de sfeer

Blij worden van je werk. Dat staat bij DWG op #1. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen voor een goede werksfeer. Naast hard werken, is er ook regelmatig tijd voor ontspanning. Denk aan gezellige borrels, barbecues en toffe teamuitjes. Ook op kantoor kun je volop ontspanning opzoeken. Je onbeperkt genieten van heerlijke smoothies, frisdranken, stuks fruit en andere heerlijke versnaperingen.

Onze vacatures

Wil je je verder te verdiepen in de vacatures? Dat zien wij wel zitten! Neem contact op met hrm@dwg.nl.

Sollicitatieprocedure

Ga je bij ons solliciteren? Dan kan je het volgende verwachten:

Stap 1

Je solliciteert op een vacature die bij je past.

Stap 2

We maken kennis. Fysiek of digitaal.

Stap 3

Als het van beide kanten klikt, doen we je een goed voorstel.

Stap 4

Hoera! Welkom bij de DWG-club.

Jouw toekomstige collega’s

Je komt terecht in een zeer jong team van zo’n 130 mensen. We staan allemaal nog regelmatig met de voeten in de modder. Dat is volgens ons namelijk dé manier om onze kennis en kunde steeds uit te breiden. Daarnaast zien opdrachtgevers ‘onze mensen’ als hun eigen collega: betrokken, proactief, servicegericht en loyaal. Twee collega’s vertellen over werken bij DWG:

Pieter Haanskorf, Service Engineer

“Waarom ik voor DWG heb gekozen? Dat zijn meerdere redenen! Het is erg leuk om voor een jong en dynamisch bedrijf te werken. De samenwerking en saamhorigheid met andere afdelingen maken het plezier in mijn werk. De sfeer is heel fijn en daarnaast is er genoeg variatie in de werkzaamheden. Vanaf de eerste dag voel ik me ontzettend thuis. Dit komt door vele leuke collega’s die mij met open armen hebben ontvangen en geholpen. DWG is een goede werkgever, er word veel aandacht besteed aan het welzijn van de medewerkers en zelfs je familie staat hoog in het vaandel. Ik ben trots dat ik samen met collega’s mooie dingen heb neergezet bij DWG en wil dit nog lang doen.”

Carlo Canter Visscher, Sales Manager

“Bij DWG draait het om de mensen en dat merk je. Voor elk jaar dat je bij DWG werkt, word je beloond met een leuk presentje. En ook andere belangrijke persoonlijke gebeurtenissen blijven niet onopgemerkt. De sfeer is heel gemoedelijk en we zijn een leuke “platte” organisatie met korte lijntjes. Dat is waarom ik elke dag met veel plezier aan het werk ga!”

Onze mensen

Natuurlijk: iedere DWG’er is uniek en heeft z’n eigen specialisme(n). Toch hebben onze collega’s minstens vier dingen met elkaar gemeen.

Met de voeten in de modder

Onze engineers hebben allemaal met de voeten in de modder gestaan. Vanuit die positie hebben zij enorm veel kennis en kunde opgedaan.

Perfectionistisch en proactief

We zetten alles op alles om perfect functionerende installaties op te leveren. En met ons proactieve vermogen proberen we altijd grote fouten te voorkomen.

Loyaal en servicegericht

Klanten zien onze engineers echt als hun eigen collega. De betrokkenheid siert hen én zorgt voor een groot stuk vertrouwen. Bovendien verlaten ze je terrein pas als het (nieuwe) systeem volledig naar tevredenheid draait.

Jong van geest

We binden altijd mensen aan ons die passie hebben voor hun vak. Ze zijn jong van geest en gaan met de tijd mee. DWG’ers zijn gedreven om zichzelf te blijven ontwikkelen, streven altijd naar de hoogste kwaliteit en weten altijd de vraag-achter-de-vraag te stellen.