DWG is een industrial solution partner. Onze overtuiging is dat technologie de kracht heeft om het leven van mensen beter te maken. Technologie heeft het in zich om de wereld efficiënter, veiliger en duurzamer te maken. Processen worden versneld, maintenance kosten gaan omlaag, re-work wordt beperkt, data kan worden beveiligd en daar houdt het niet op. Het enige wat technologie nodig heeft om de toekomst een stuk rooskleuriger te maken, is een toegewijde expert die de juiste technologieën weet in te zetten.

Op deze pagina leest u meer over onze Business Development projecten. We leggen je ook uit waarom wij vinden dat we inventief zijn, verder kijken dan de gebaande paden en hoe dit bij kan dragen aan het behalen van uw doelen.

Maar eerst gaan we in op AI!

Leren herkennen van input

Kunstmatige intelligentie (AI) is het slim maken van computers zodat ze in staat zijn om ingewikkelde taken uit te voeren, waarvoor op dit moment, nog menselijke kennis en vaardigheden nodig zijn. Computers zijn in staat om specifieke taken uit te voeren door grote hoeveelheden gegevens te verwerken en patronen in de gegevens te herkennen. Zo ook bijvoorbeeld het herkennen van tekst op treinwagons of ADR gevaarsetiketten labels op vrachtwagens.

De toepassing

De techniek die tot op heden wordt gebruikt om tekst te herkennen werkt alleen op rechtlijnige tekst. We bedoelen hier dus zwarte letters geplaatst op een witte achtergrond zoals in een boek of brief. Bij treinwagons en vrachtwagens is dit zeker niet de situatie. Hier heeft DWG een oplossing voor bedacht zodat ook deze afwijkende input herkend kan worden.

En dan... wat te doen met de gegevens?

Na het herkennen van de input is DWG in staat om deze gegevens volledig te koppelen aan de bestaande systemen van de klant. Wat heeft dit als voordeel? Een heel groot voordeel is dat de input geautomatiseerd in plaats van handmatig de systemen in kan gaan.

Download info over: tekst op treinwagonsDownload info over: gevaarsetiketten op vrachtwagens