In deze onzekere tijden kijkt DWG nóg nauwkeuriger naar de financiën. De prognose, omzet en de bezetting van ons personeel worden nauwkeurig bijgehouden. DWG heeft het geluk om van die slimme rakkers op de IT-afdeling te hebben, die in no-time een snelle en flexibele management cockpit hebben gebouwd. Voor DWG betekent dit zekerheid en bestaansrecht. Als we ook anderen kunnen helpen, dan doen we dat. Daarom stellen we deze oplossing ook voor jouw bedrijf beschikbaar.

Voordelen van onze managementtool

Onze managementmodule is opgebouwd uit verschillende functionaliteiten. Hieronder lees je welke voordelen onze tool biedt voor jouw bedrijf.

Onze tool maakt het mogelijk om uitgebreide analyses te doen van je bedrijfsgegevens. Inzicht zorgt voor invloed en controle en dat biedt bedrijfszekerheid tijdens deze roerige tijden.
De module maakt een flexibele planning van personeel mogelijk en wijzigingen van projectplanningen kunnen in kaart worden gebracht.
Er is een goede afstemming tussen Sales en Operations mogelijk doordat er een goed overzicht ontstaat tussen geprognotiseerde en ingeplande projecten.
De tool laat precies zien welke medewerkers vast in dienst zijn en welke flexibel inzetbaar zijn.

Alle bedrijfskritische data in één dashboard, op maat gemaakt

De DWG-managementmodule sluit naadloos aan op uw bestaande werkwijzen. De tool kan gekoppeld worden aan data uit uw CRM of ERP-systeem, of andere bedrijfsgegevens. Op deze manier hoeft u niet met verschillende tools te werken, maar vind u al uw informatie in één dashboard. Wel zo overzichtelijk. Natuurlijk heeft iedere klant andere bedrijfssystemen en informatiebronnen die gekoppeld kunnen worden. We ontwikkelen onze module dan ook op maat.