Met het naderen van het einde van 2023 willen we graag de tijd nemen om terug te kijken op een jaar dat in het teken stond van vernieuwing en gezamenlijk succes. DWG heeft niet alleen een frisse nieuwe uitstraling gekregen, maar we hebben ook grote stappen gezet in het uitbreiden van onze impact en het versterken van onze samenwerkingen.

Het plezier van DWG

Een frisse wind waaide door DWG in 2023, met onze nieuwe branding die niet alleen op papier bestond maar ook tot leven kwam in al onze activiteiten. Het was een jaar waarin we zakendeden en waarin we ons merk echt omarmden en uitdroegen met trots en enthousiasme. De lancering van onze nieuwe branding markeert een visuele verandering, maar staat ook symbool voor de innovatieve geest die DWG drijft. Dat betekent dat we samen met onze klanten en partners nieuwe wegen inslaan en mogelijkheden verkennen die aansluiten bij de behoeften en verwachtingen die de markt van ons heeft.

Uitgebreider bereik, meer mogelijkheden

Een cruciale stap in onze commerciële strategie was het realiseren van een grotere spreiding ten opzichte van onze focusmarkten. Trots kunnen we zeggen dat we hierin geslaagd zijn, zonder de focus uit het oog te verliezen. Door voet aan de grond te zetten in de regio Den Bosch, hebben we onze focusmarkten verbreed en hebben we tevens nieuwe mogelijkheden en kansen gecreëerd. Deze verschuiving opent de deuren naar meer samenwerking en biedt kansen die voorheen wellicht buiten bereik lagen.

Het resultaat is niet alleen de verwelkoming van 10 nieuwe klanten, waaronder gerenommeerde namen als ADM Europoort, Bavak Security Group, Avandis, Vattenfall, Maritiem Elektro Zeeland, Bunge, Jiffy, ENCI, PZEM, EVOS en TMA Logistics, maar ook een versterking van onze positie in diverse sectoren. We zijn zeer trots op deze nieuwe samenwerkingen en kijken er ook naar uit om te ontdekken hoe we gezamenlijk nog meer successen kunnen boeken.

Grensoverschrijdende samenwerking: Demaco in Zuid-Amerika

Dit jaar hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van groot tot klein, van complex tot eenvoudig, die de diversiteit van DWG weerspiegelen. In 2023 stond ons werk in het teken van uiteenlopende projecten die allemaal één gemeenschappelijk kenmerk hadden: plezier.

Een absoluut hoogtepunt van internationale samenwerking was ons project voor Demaco in Zuid-Amerika. Daar hebben we gewerkt aan het koel houden van een deeltjesversneller. Dit illustreert niet alleen onze technische expertise, maar ook onze vastberadenheid om grenzen te doorbreken. Samen kunnen we meer bereiken, en dit project is slechts het begin van wat we samen kunnen verwezenlijken.

Luisteren naar en groeien met klanten

Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige resultaten vertaalt zich in een positieve ervaring voor al onze klanten en partners. Deze positieve ervaring is dit jaar dan ook beloond met een overall klanttevredenheidsscore van 7,4. Dit cijfer getuigt van de inzet en toewijding van het hele DWG-team. We erkennen dat er altijd ruimte is voor verbetering, en daarom luisteren we nauwgezet naar de feedback van onze klanten om in het komende jaar nóg beter te kunnen presteren.

De feedback van onze klanten is voor ons van onschatbare waarde en de score is slechts een indicator van de gezamenlijke inspanningen. Ons doel gaat verder dan tevredenstellen; we streven ernaar de verwachtingen van onze klanten consequent te overtreffen. In 2024 blijven we daarom actief luisteren, leren en groeien, zodat we de lat voor onszelf hoog houden en de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen.

Op naar een stralend 2024

We willen onze oprechte dank uitspreken aan al onze partners, klanten en het gehele DWG-team voor een geweldig 2023. Laten we samen uitkijken naar een jaar vol nieuwe mogelijkheden, groei en gezamenlijk succes in 2024.