Sinds kort mag DWG zich Rockwell Bronze Automation Partner noemen. Rockwell is een van de grootste leveranciers op het gebied van industriële automatiseringsoplossingen. Het partnership betekent een verbreding van onze dienstverlening waarmee wij klanten die Rockwell systemen hebben of willen hebben nu ook onze diensten kunnen aanbieden.

Het partnership

We komen, in de markten waarin onze klanten opereren zoals Food & Beverage of de Fijn Chemie, regelmatig Rockwell systemen tegen. Voorheen moesten we bij aanvragen bedanken, maar door deze stap komt daar verandering in. Met het partnership is DWG Rockwell gecertificeerd. Dit betekent dat we aantoonbaar de juiste kennis in huis hebben die nodig is om Rockwell projecten te verzorgen. Hierdoor kunnen wij onze klanten op het gebied van industriële automatisering op een nog breder vlak bedienen. Bovendien biedt Rockwell ook veel oplossingen op het gebied van digitalisering en digitalisatie. Belangrijke marktontwikkelingen, waarbij wij klanten door dit partnership  nog uitgebreider kunnen bijstaan met oplossingen.

Naast een groeipotentieel binnen onze markten geeft dit ons ook de mogelijkheid om  kennis, die we binnen de organisatie hebben verzameld door werving en selectie, goed te  benutten. Er zijn de afgelopen tijd namelijk een aantal nieuwe medewerkers aangenomen met een Rockwell achtergrond wat er voor zorgt dat we naast kennis ook ervaring in huis hebben. Dit zorgt ervoor dat het voor DWG nu het juiste moment was om deze stap te nemen. Zij staan dan ook te popelen om voor klanten met Rockwell systemen aan de slag te gaan.

Borging van kennis

Je kunt alleen partner zijn en blijven als je actief dat kennisniveau op peil houdt. Door het partnership zijn wij dus verplicht om onze kennis up-to-date te houden en dit aantoonbaar te borgen in onze organisatie.

Wil je meer weten over Rockwell of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons!